The Spoils – Ett kortspel

Hej till alla glada! Tänkte ta lite tid att prata om turneringskortspelet The Spoils. Ett otroligt bra kortspel som jag tyvärr inte spelar så aktivt längre, delvis pågrund av mja lite spelare och tid då jag spelar en nedrans massa andra spel också.

Spelet använder mekaniker vi känner igen både ifrån Magic The Gathering och World Of Warcraft TCG. Men med några små skillnader och förändringar har detta blivit ett spel som känns djupare och mer genomtänkt. Riktigt kul, tyvärr som sagt, lite få spelare just nu. Men vi får hoppas att det växer.

Anledningen till att jag väljer att skriva om spelet just nu är pågrund av att spelet snart kommer att släppa sin fjärde expansion Seed II: Gloamspike’s revenge. I Göteborg kommer vi snart ha release för detta set och jag slänger information i slutet av inlägget eller i ett eget inlägg senare. ^__^ Allt för att sprida informationen.

Det finns så mycket att berätta om Spoils, hur spelet fungerar, regler och story osv osv. Det är stort men ändå inte stort. Ja det är logiskt på något fint sätt. Istället så slänger vi upp en liten video för att ni skall få en liten summering med information:

Och jag menar, när det finns en starter låda som ser ut såhär blir man inte lite sugen?

Kommer slänga upp lite information om kommande turneringar snart!

/Nurgle

/Nurgle

Advertisements

Posted on 1 September, 2010, in Card Games, The Spoils and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: