Nurgle’s Insect Lek ( Yu Gi Oh)

Det var inte länge sedan jag slängde ut mig att jag skulle skapa en insects lek, självklart menade jag det och har nu försökt bygga ihop någonting som känns tillräckligt bra för att visa upp. Har bara testdragit med leken några få gånger, men då har jag lyckats få in mellan 4000-9000 skada runda 1-2. Riktigt kul med insekter trots allt. Leken kan även byggas runt Monarcher på ett annat sätt. Men kräver en del ebay satsningar för att få tag på… ett kort som man behöver tre av. Men kommer nog upp en sådan lista allt eftersom också då detta antagligen känns mer accepterat bland er andra yugioh spelare. ^^

Iaf, vi börjar med monstren!

DA TUNER
Till att börja med har vi en helt ny insects vän som är tuner och som äntligen gör att insect lekar kan få fram lite synchro kompisar. Infernity Beetle. Spelas på tre pågrund av dess tribb förmåga, även om just den antagligen inte kommer användas speciellt mycket då hoppningsvis sitter med kort på hand. So borde den absolut inte undgås som en otroligt bra förmåga som skall utnyttjas för mycket skada/OTK om du kan.

DA BEATSTICKS
Insects har trots allt en hel del beatsticks och självklart måste man försökta utnyttja så många som möjligt av dessa. Koa’ki Meiru Beetle, Arsenal Bug, Insect Knight är alla kort som används, arsenal bug är ingen säker beatstick då du behöver en annan insect ute för att den skall ha sina 2000atk. Men det är en risk jag är villig att ta.

DA SPECIALSUMMONS
Vad är en insect lek utan Doom Dozer? Va va va? Nej juste. Ingenting. Självklart maxar man ut på denna bjässe. 2800 beatstick som är lätt att få ut, remove:a 2 insekter från graven och kör över motståndaren. Sen har vi vår egna lilla searcher Howling insect, även den satt på 3. Den söker sig själv, beetle och spyder spider, och hjälper att bygga upp för Arsenal Bug/Doom Dozer. Aztekipede, the Worm Warrior är även ett kort som går att använda I liken men har helt enkelt inte hittat sin plats in just I denna lek. Något mer, Spyder Spider! Vår egen lilla läkare, dödar han ett av motståndarnas monster i försvars läge får du specialframkalla en insect från graven som är lvl 4 eller lägre. Alltså majoriteten av alla monster.

Monster: 19
3x Infernity Beetle
3x Koa’Ki Meiru Beetle
3x Howling Insect
3x Arsenal Bug
3x Doom Dozer
2x Insect Knight
2x Spyder Spider

DA SPELLS
Vi har en ganska basic star build med heavy storm, giant trunade, brain control, cold wave, mystical space typhoon. Utöver det får vi även in Book Of Moon och Creature Swap som hjälper en hel del tillsammans med Spyder Spider och Howling Insect. Verdant Sanctuary och Solidarity fungerar väl med leken då du endast spelar insekter. Verdant låter dig byta ut kort som förstörs (även i strid), genom att söka upp ett monster med samma level från leken till handen. Solidarity ger dina monster 800 extra attack och med detta har du plötsligt ett level 3 monster med 2800atk. Spela gravity bind kanske? 😉

Spell: 13
3x Book Of Moon
2x Solidarity
2x Verdant Sanctuary
1x Creature Swap
1x Brain Control
1x Heavy Storm
1x Giant Trunade
1x Cold Wave
1x Mystial Space Tyhpoon

DA TRAPS
Finns inte mycket att saga runt mina val här, det finns viss insect orienterad support. Men denna har jag valt bort då den funkar mycket bättre i en annan typ av insect lek.

Trap: 8
2x Bottomless Trap Hole
2x Dust Tornado
2x Starlight Road
1x Mirror Force
1x Torrential Tribute

/Nurgle

Advertisements

Posted on 3 June, 2010, in Card Games, Deck / Deck Lists, Yu Gi Oh TCG and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: