Shining Darkness – Lagligt innan SM [yu gi oh]

Hej alla glada!

Vet inte om detta har diskuterats eller nämnts, men märkte just på Shinging Darkness datum givna av konami att settet kommer bli tillåtet 1 dag innan SM. Vilket innebär att vi kommer att kunna använda korten.

Product Title: The Shining Darkness
Product Type: Booster Pack
Set Size: 100
Launch Date: 05/07/10
Konami Tournament Legal Date: 05/07/10

I och med detta så vill jag inte bara informera utan även diskutera vad detta kommer kunna innebära för SM och hur metat kommer kunna vara så gott som omöjligt att beräkna (inte helt men vi kommer absolut se vissa lekar ändras drastiskt, och andra skapas från grund). Först och främst…

Infernity: Alla som trodde vi skulle slippa detta spektakel till lek, tyvärr. Ni som vill se till att skaffa leken, gör det nu, ni som vill stoppa den, tänk över erat side och main. Själv vet jag inte riktigt vad jag står i denna fråga, men vi får se vad som händer och sker. För er som inte vet vad denna leken gör eller innebär så kan ni se leken spelas här: http://www.youtube.com/watch?v=HKKS9rk9ZbM

X-sabers: X-sabers får sig en ordentlig boost med detta set, med både Pashuul och Palomuro. Den senare skapar ett väldigt bra försvar om du har två stycken, istället för att förlora en hel del livspoäng från attacker, kommer istället en x-saber tillbaka för att ta attacken för 500livspoäng. Och som sedan kan användas nästa runda som tuner för ett starkt synchro. Osv. Även exlusiva kort kommer med settet, och ingen vet riktigt vad detta kommer innebära för något tema riktigt ännu.
Dock så: Saber Vault, XX-Saber Boggart Knight, XX-Saber Darksoul (ett ryktat synchro).

Plant:Snyffus: Kan det vara så att Black Garden kan se en plats på SM? En tuner som kan offra plant tokens för att förstöra face-up kort ser inte bara bra ut med just Black Garden utan lekar så använder sig av Dandylion som ett av sina huvudkort. Tyvärr är kortet beast och just pågrund av det brister användningen, men kan bli intressant. Spore är ett kort som kommer se användning i ALLA plant lekar, då man bara får användning av ett kommer alla ha ett i leken, utan den kommer inte plant lekar vara komplett i framtiden. En tuner som kan special summonas och blir en relativt valbar level, är otroligt bra.

Blackwing: Det är fortfarande ingen som vet om det ryktade blackwing kortet kommer, men tror det räcker med att nämna uppkomsten av Breeze The Zephyr. Detta kortet kan skynda på Blackwing lekar ordentligt och absolut en boost inför turneringar att komma. Även draw kortet kan börja diskuteras.

Finns en del fler kort att peka på och nämna. Men just nu är det nog bara Infernity fenomenet som folk kommer anse vara mest intressant (även om x-saber borde få liiite mer hype inför SM).

/Nurgle

Advertisements

Posted on 26 April, 2010, in Card Games, Tournament Info, Yu Gi Oh TCG and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: