Yu Gi Oh SM – Bilder med mer.

Så var man hemma igen! Var riktigt trevligt i Stockholm och självklart kul att se alla ansikten i verkligheten åter igen. Även om jag känner igen knappt 1/10 av dom. ^^

Hände en del roliga saker, en del mindre roliga saker och vet inte riktigt hur bra dom vägde upp varandra. Niklas Zombie lek blev stulen, riktigt tråkigt. 😦 SKall försöka hjälpa honom med att få ihop lite kort och så så att han kan sätta igång ordentligt igen. Tråkigt tråkigt.

Axel gick ut som segrare med Gladiator Beast! Vilket var riktigt roligt! En riktigt duktig spelare som jag tror många har undgått att se. 🙂 Synd bara att jag skulle möta honom innan top 8. 😉 Men grattis Axel, du är helt klart värd din plats på toppen.

Salami! Ditt lilla… haha. För alla som inte redan side:ar Mind Crush mot LS så kan ni få en liten lektion här.
Tänk er två spelfält. Ett tomt för en LS spelare och inga kort på hand och ett fullt fällt med 3 monster + dimesional fissure och ett settat kort.
Det enda riktiga topdeck LS spelaren har är JD, det kan vända allt till seger. Han drar ett kort (av de ca 15kort som fanns kvar), och han toppar sin sista JD ur leken! Men då… Mind Crush – Judgment Dragon. Jag var så paff. 🙂 Men riktigt kul! Just därför jag själv och Niklas side:a Mind Crush för SM, för att kunna störa med ett slutgiltigt topdeck och Charge Of The Light brigade.

Kvällen innan fick vi även se hur en Kombination av Counter… light(?) och Six Samurai riktigt ägde upp två LS lekar. Kombinationen av en counter spelare + Shogun Shien var riktigt effektivt!

En Frog lek befann sig på top ett litet litet tag, vilket var kul! Tyvärr blev det bara tre segrar utav sju. Men att komma så bra med en grodlek… det är riktigt bra.

Sushi lyckades komma på 9:e plats på Last Chance med en Harpie lek… behöver jag egentligen säga mer där?

/Alex

 

Advertisements

Posted on 11 May, 2009, in Card Games and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. tjena, kan du kanske länka mig en sida där man ser när och vart man ska kvalla sig till sm 2010 ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: